Opbouwwerker

 

 

Opbouwwerker voor Proostdijland

Annelies de HoopGraag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Annelies de Hoop en vanaf 1 januari 2011 werk ik bij Stichting De Baat als opbouwwerker. Opbouwwerkers brengen buurtbewoners samen om knelpunten aan te pakken in hun woon- en leefomgeving. Het gaat dan vaak om sociale of maatschappelijke problemen. De opbouwwerker fungeert als stimulator, coördinator en als tussenpersoon naar organisaties en beleidsinstanties.

Er zijn al veel buurtbewoners in de de wijk Proostdijland hard aan het werk om hun wijk mooier, leuker, sterker, veiliger of vrolijker te maken. Jong en oud, rechts en links, denkers en doeners, wit en zwart. Maar werken we genoeg samen? Pakken we alle kansen die er zijn? Kijken we genoeg bij elkaar af? Hoe doen andere buurtbewoners het in hun wijk? Allemaal vragen waar ik graag samen met u achter wil komen.

Ziet u ook mogelijkheden om aan de slag te gaan in uw buurt, maar weet u niet of er geld of  tijd beschikbaar is? Neem dan contact met mij op, dan gaan we samen op zoek naar kansen om uw project daadwerkelijk te laten plaatsvinden! We gaan samen  kijken wat mogelijk is en wat er nodig is om van uw idee een uitvoerbaar project te maken.

Ik zie er naar uit om kennis met u te maken. Schroom niet om een praatje met me te maken als we elkaar in de wijk tegenkomen. U kunt mij ook telefonisch bereiken via het nummer  van  Stichting Tympaan De Baat 0297-230280  En anders uiteraard per mail a.dehoop@stichtingdebaat.nl. Ik ben bereikbaar op dinsdag, woensdag, en vrijdag.

Ik zie er naar uit om samen met u te gaan bouwen aan de wijk Proostdijland.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.